Hava Durumu

Galatasaray'la 89'uncu randevu

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2013 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2013 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'la 89'uncu randevu

Avrupa'ya erken veda eden ve lige Eskişehirspor mağlubiyetiyle başlayan yeşil beyazlılar taraftarının da desteğiyle zorlu karşılaşmadan 3 puanı alarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

89'UNCU RANDEVU

Bursaspor ve Galatasaray yarın akşam ligde 89'uncu kez bir birbirlerine rakip olacak. Daha önce iki ekibin karşı karşıya geldiği 88 mücadelede yeşil beyazlılar 21 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Galatasaray ise 45 kez gülen taraf oldu. 22 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan bu mücadelelerde Bursaspor, sarı kırmızılı filelere 75 gol atarken kalesinde 144 gol gördü. Bursaspor, Galatasaray karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 2001-2002 sezonun ilk yarısında Bursa’da yapılan karşılaşmada 5-0’lık skorla aldı. Galatasaray, Bursaspor ile yaptığı son 8 lig maçında sadece 2 kez kazanabilirken, bu süre içinde rakibine 4 kez yenildi, 2 kez de berabere kaldı. Bursaspor, son 8 lig maçında rakibine 10 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.

ABİTOĞLU YÖNETECEK

Yarın saat 21.45'te Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabakayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Adil Sinem ve Mehmet Can Hanoğlu. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi Erdinç Sezertam. Mücadelede görev yapacak çizgi hakemleri ise Deniz Çoban ve Mustafa Öğretmenoğlu. Bursaspor'un karşılaşmaya şu 11'le çıkması bekleniyor.

"Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Tuncay, Şamil, Belluschi, Ferhat, Batalla, Pinto"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.