Hava Durumu

Galatasaray'la görüştüm, Beşiktaş beni istiyor

Athletic Bilbao'nun kalecisi Iago Herrerin, Galatasaray ile daha önce görüştüğünü ve Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'la görüştüm, Beşiktaş beni istiyor

İspanyol kaleci Herrerin, ''Athletic ile 1 yıl daha sözleşmem var ama teklifler alıyorum. Kulüple konuşup, sözleşmemi feshedip serbest çıkma ihtimalim var. Beşiktaş benimle ilgileniyor, şu ana kadar teklif sunmadılar ama temsilcimle temasları olduğunu biliyorum. Somut bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğim. Başka teklifler de var ve transfer önümüzdeki hafta kapanıyor. Dolayısıyla somut teklifler üzerine konuşmak daha doğru ama elbette ki Beşiktaş'ta oynamak benim için harika olur. Çünkü kulüp ve İstanbul hakkında çok olumlu şeyler duydum. Fabricio Ramirez ile konuştum, bana Beşiktaş ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler anlattı. Açıkçası etkilendim. Bakalım, göreceğiz. Teklif geldiğinde bunu değerlendireceğiz" dedi.

"GALATASARAY İLE DE GÖRÜŞTÜK"

Galatasaray'la Muslera sakatlandıktan sonra kaleci aradığı dönemde görüştüklerini açıklayan 32 yaşındaki kaleci, "Muslera'nın sakatlığından sonra Galatasaray ile görüştük, Muslera'nın yaşadığı talihsizlik nedeniyle kaleciye ihtiyaçları vardı ama maalesef görüşmeler anlaşmayla sonuçlanmadı. Hatayspor, hem temsilcime hem de Athletic Bilbao'ya teklifte bulundu. Ama o dönemde çok teklif aldığımız için bazılarını elemek zorunda kaldık. Türk futbolu hakkındaki gelişmeleri izliyorum. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük kulüpler çok önemli taraftar gruplarına sahip. Beşiktaş'la ilgili epey bilgiye sahip oldum. Umarım gelişmeler olumlu olur. Elbette ki Türkiye'de futbol oynamayı arzu ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.