Hava Durumu

Galatasaray moral buldu

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında 7 önemli oyuncusundan yoksun çıktığı maçta deplasmanda Kayserispor'u Henry Onyekuru (2) ve Ömer Bayram'ın golleriyle 3-0 devirmeyi başardı. 3 maç sonra kazanıp puanını 23 yapan Galatasaray 2. sıradaki yerini korurken, lider Başakşehir'i takibini de sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray moral buldu

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında orta sıralarda mücadele eden Kayserispor, şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'ı ağırladı. Maçtaki ilk önemli gol pozisyonunu Kayserispor yakaladı. 5. dakikada Bilal'in sol kanattan içeriye çevirdiği topa Umut Bulut istediği gibi vuramayınca top Galatasaray savunmasında kaldı.

Mücadelenin 18. dakikasında sağ kanattan Feghouli çizgiye kadar indi. Rakibini harika bir çalımla geçip şutunu attı. Kaleciden sekip boşta kalan topu kale önünde Onyekuru tamamladı ve Galatasaray 1-0 öne geçti. Beraberlik golünü arayan Kayseri'de Bilal'in şutu Muslera'da kaldı. İlk yarının son dakikasında bu kez Mensah, ceza sahası dışından köşeye sert vurdu ancak top dışarı gitti ve ilk yarı tek golle sona erdi.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray ikinci devreye de hızlı başladı. 52'de Belhanda'nın pasında Ömer'in vuruşu auta giderken, 2 dakika sonra kontra atakta Onyekuru'nun aktarmak istediği pası Kayseri savunması önledi. 56'da ise net pozisyonda Sinan Gümüş'ün aşırtma vuruşunda Muammer gole izin vermedi.

Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Onyekuru yine sahneye çıktı ve attığı golle skoru 2-0'a getirdi. 83'te Tiago Lopes rakibine yaptığı hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla Kayserispor'u 10 kişi bıraktı. Mücadelenin 88. dakikasında ise Ömer Bayram son sözü söyledi ve Galatasaray deplasmandan 3-0'lık net skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla 3 maç sonra kazanan Galatasaray puanını 23'e yükseltirken, Kayserispor ise 12 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.