Hava Durumu

Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor

Galatasaray'ın ligde zirveye tutunmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Fernando Muslera, kariyerini sarı-kırmızılı takımda noktalamak istiyor. "Galatasaray benim ailem" diyen tecrübeli kaleci, yeni sözleşmesinde de indirime giderek büyük bir fedakarlık örneği gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor

Kaza, Şişli Perihan Sokak üzerinde 9 Şubat saat 14.50'de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Widline Erie, öğrenci yurduna eşya bıraktıktan sonra yola çıkmak istedi. Bu sırada fren yerine gaza basan sürücü aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızlanarak sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, o sırada kaldırımda bastonuyla yürüyen Sebahattin Özcan'a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havada takla atan yaşlı adam yere düştü. Otomobil ise doğalgaz kutusuna çarparak durabildi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı adam çevre sakinleri tarafından kaldırıma oturtularak sağlık ekibi beklendi. Kaza nedeniyle şoka giren sürücü de sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı. Yaşlı adam ve şoka giren kadın sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yurda eşyaları bırakan sürücü otomobiliyle yola çıkmak istiyor. O sırada birden hızlanan otomobil yolu kontrol ederek gitmeye çalışan yaşlı adam çarpıyor. Havada takla atan adam yere düşerken, otomobil de duvara çarparak duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.