Hava Durumu

Galatasaray, Roman Yaremchuk transferi için devrede

Forvet hattına bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın, Gent forması giyen Roman Yaremchuk için devre arasında görüşmelere başlamaya hazırlandığı aktarıldı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği belirtilen Yaremchuk'un transferi adına Portekiz'den Sporting ve İtalya'dan Roma kulüplerinin de isimleri geçiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray, Roman Yaremchuk transferi için devrede

Galatasaray, devre arasında forvet hattına bir takviye adına listesine Roman Yaremchuk'u eklemiş durumda. Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre Gent forması giyen Yaremchuk için devre arasında harekete geçecek takımlardan biri olarak Galatasaray aktarılıyor.

Portekiz basını 25 yaşındaki golcünün, özellikle Sporting'in transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığını aktarırken oyuncunun transferi adına devre arasında görüşmeler yürütecek diğer ekipler olarak da Galatasaray ve Roma'nın isimleri geçiyor. A Bola, Galatasara ve Roma'nın oyuncuyu istediğine yönelik haberine bugün çıkan baskısında yer verdi.

2017'de Dinamo Kiev'den 2 milyon Euro karşılığında Gent'e transfer olan 1.91'lik golcü, sergilediği performansla değerini yükseltmeyi başarmıştı. Bu sezon Belçika Jupiler Pro Lig'de 13 maçta 9 gol, 3 asistlik performans sergileyen Yaremchuk, sezonda toplam ise 20 maçta 11 gol atıp, 4 asist yapmış durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.