Hava Durumu

Galatasaray sağ bek Boey için teklifini yaptı!

Galatasaray'da sağ bek bölgesi için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Rennes ile sözleşmesi bulunan Sacha Boey için teklifini yapan sarı-kırmızılı yönetim, bu oyuncunun transferini bitirememesi durumunda ise Udinese forması giyen Jens Stryger Larsen için İtalyan ekibiyle tekrar masaya oturup girişimlerini sıklaştıracak.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2021 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2021 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray sağ bek Boey için teklifini yaptı!

Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında PSV'ye deplasmanda 5-1 yenilerek turu zora sokan Galatasaray'da yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Romanya'nın Universitatea Craiova kulübünde forma giyen Alexandru Cicaldau'nun transferi için resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildiren sarı-kırmızılı ekip, sağ bek transferi konusunda da yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'da sağ bek bölgesi için iki isim öne çıkmış durumda. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes ile sözleşmesi bulunan Sacha Boey için 1.5 milyon Euro + bonus teklif eden sarı-kırmızılı yönetim beklemeye geçti. Sarı-kırmızılı ekip, Udinese forması giyen Jens Stryger Larsen için de kapıları kapatmış değil. Oyuncu için girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Boey için yapılan teklif kabul edilmez ise Larsen için girişimlerini sıklaştıracak.

Sacha Boey geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla 26 resmi maçta şans buldu. Genç sağ bek takım arkadaşlarını bir kez golle buluşturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.