Hava Durumu

Galatasaray'dan evinde kritik puan kaybı

Galatasaray, Sivasspor maçında 1 puana razı oldu. Sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı ve 1 maç fazlasıyla lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2021 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan evinde kritik puan kaybı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Sivasspor, 9. dakikada Martin Linnes'in büyük hatası sonrası Max Gradel ile öne geçti. Galatasaray, 14. dakikada Radamel Falcao'nun ceza sahası dışından attığı gol ile skoru eşitledi. Tyler Boyd, 38. dakikada Sivasspor'u öne geçiren golü attı.

Radamel Falcao, 68. dakikada penaltı vuruşundan skoru eşitledi. Sivasspor'da Max Gradel, 90+6. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 58'e yükseltti. Sivasspor ise puanını 34 yaptı. Galatasaray, bir sonraki lig maçında Kayserispor'a konuk olacak. Sivasspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

LINNES'İN HATALARI MAÇA DAMGA VURDU

Sivasspor'un Max Gradel ile attığı golde büyük bir geri pas hatası yapan Martin Linnes, Sivasspor'un Tyler Boyd ile attığı ikinci golde de Ryan Donk ile beraber ciddi bir pozisyon hatası yaparak sarı-kırmızılı takımın kalesinde iki gol görmesine yol açtı.

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Galatasaray'da Mustafa Muhammed'in cezalı olduğu Sivasspor maçında Radamel Falcao ilk 11'e golle geri döndü ve 2 gol attı. Son olarak BB Erzurumspor ile 6. haftada oynana maçta ilk 11'de yer alan Kolombiyalı oyuncu, 24 Ekimden 134 gün sonra ilk 11 özlemini sonlandırdı. 35 yaşındaki golcü, geçirdiği sakatlığın ardından son 2 haftada 49 dakika süre almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.