Hava Durumu

Galatasaray, uzatmalarda güldü!

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray birçok net gol pozisyonunu harcadığı maçta Akhisarspor'u 90+5'te Mitroglou'nun attığı golle 1-0 yendi. Galatasaray bu sonuçla lider Başakşehir'i takibini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2019 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2019 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray, uzatmalarda güldü!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Akhisarspor'la karşılaştı. Maça Galatasaray çok hızlı başladı. 6. dakikada Onyekuru'nun şutunda Zeki araya girerken, 2 dakika sonra bu kez Cocalic, Onyekuru'ya gol izni vermedi.

14'te Akhisarsporlu Onur'a Muslera geçit vermezken, 23'de Mitroglou'nun karşı karşıya pozisyonda vuruşunu Lukac kornere çeldi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Diagne'nin yokluğunda maça 11'de başlayan Mitroglou, 49'da Mariano'nun ortasında kötü bir kafa vuruşu yapınca top auta gitti. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Galatasaray'da 65'te Feghouli'nin vuruşunda Lukac yine gole izin vermedi.

Dakikalar 75'i gösterdiğinde Onyekuru'nun vuruşunda kalesinde bir kez daha devleşen Lukac topu tokatladı, direğe de çarpan top kornere gitti. Maçın son dakikasında Lukac'ın büyük hatasında Mitroglou topu boş kaleye göndererek Galatasaray'a 1-0'lık galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 45 yaparken, Akhisarspor ise 18 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.