Hava Durumu

Galatasaray yarı finalde

Sarı Kırmızılılar evinde 2-0 kazandığı Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nin rövanşında Hatayspor'a deplasmanda 4-2 mağlup oldu ancak deplasman golü kuralıyla adını bir üst tura yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2019 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray yarı finalde

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a 4-2 mağlup olmasına rağmen yarı finale yükseldi. İlk maçı evinde 2-0 kazanan Sarı Kırmızılılar Antakya Atatürk Stadı'ndaki mücadelede 21. dakikada Emre Taşdemir'in asistinde Muğdat Çelik'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıya da Galatasaray iyi başladı. Sarı Kırmızılılar 53'te yine Emre Taşdemir'in ortasına iyi hareketlenen Emre Akbaba'nın şık kafa golüyle skoru 2-0'a taşıdı. 59. dakikada Hatayspor'un kazandığı penaltıyı Gökhan Karadeniz gole çevirdi ve geri dönüşü başlattı:

Golü bulduktan sonra daha cesur oynayan Hatayspor 71'te bir kez daha penaltı kazandı ve beyaz noktanın başındaki Gökhan bu kez topu diğer köşeye gönderip skoru 2-2'ye getirdi. 79'da şık hareketlerle ceza sahasına giren Caner'in pasında topu ağlara gönderen Mirkan Aydın Hatayspor'u 3-2 öne geçirdi. 85'te soldan yapılan ortayı Galatasaray kalecisi İsmail Çipe kontrol etmek isterken bacak arasından kaçırdı ve top ağlara gitti. Yardımcı hakemin topun dışarıdan çevrildiği uyarısı sonrası VAR'a başvuruldu ve gol geçerli sayıldı: 4-2. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Galatasaray deplasman golü kuralıyla yarı finale yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.