Hava Durumu

Galatasaraylı Babel, Bitcoin'e de el attı

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, takım arkadaşlarına kripto para birimi Bitcoin'e yatırım yaptırtarak para kazandırdı. Hollandalı oyuncuyu dinleyen bazı futbolcuların Galatasaray'da sezon boyunca kazandıkları primlerin fazlasını bir ayda kripto paradan kazandığı iddia edildi. Rap albümü çıkaracak olan Babel, aynı zamanda YouTuber'lık ve emlakçılık da yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaraylı Babel, Bitcoin'e de el attı

Sarı-Kırmızılılar'ın Hollandalı futbolcusu Babel, bu sezon futbol dışındaki diğer konulara daha fazla ilgi göstermeye devam ediyor. Tecrübeli futbolcu son olarak kripto paraya yatırım yaptı, takım arkadaşlarını da yanına çekti.

"BİTCOİN ALIN VE BEKLEYİN"

Babel'in ABD'de önemli gayrimenkul yatırımları olduğu ve kripto para dünyasını yakından takip ettiği öğrenildi. 34 yaşındaki futbolcu, 3 Şubat'ta sosyal medya hesabından "Bitcoin satın almak için beklemeyin. Bitcoin satın alın ve bekleyin'' mesajını yazmıştı.

"8.5 MİLYON EURO KAZANIYOR"

Babel, Galatasaray'a 2.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 2 milyon Euro garanti ücret karşılığında 3 yıllık imza atmıştı. Hollandalı, primler hariç Aslan'dan toplam 8.5 milyon Euro kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.