Hava Durumu

Galatasaraylı yıldız için canlı yayında olay yorum!

Süper Lig'in 8. haftasında nefes kesen maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek milli ara öncesi hanesine 3 puan yazdırdı. Spor yorumcusu Önder Özen canlı yayında müsabakayı değerlendirirken sarı-kırmızılı isim için hayal kırıklığı yorumunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2021 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaraylı yıldız için canlı yayında olay yorum!

Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'u uzatmanın son bölümünde attığı golle 3-2 mağlup etti. Spor yorumcusu Önder Özen NTV canlı yayında müsabakayı değerlendirdi. Sarı-kırmızılı isim için hayal kırklığında bulunan Özen, "Çok iyi olacağını düşünüyordum, benim için hayal kırıklığı oldu" dedi.

MUSLERA HALA FORMUNUN ZİRVESİNDE DEĞİL

Muslera bu sezon harika başlamadı, geçen sezondan sakatlık var, Copa America var, harika başlamadı ve böyle de devam ediyor. Bu sezon bugüne kadar bildiğimiz Muslera bu değil. Bugünkü performansı da ortalama bence. 1-2 kritik kurtarışlar yaptı, geçen hafta da yaptı ama hala Muslera form zirvesinde değil.

NELSSON'U ÇOK BEĞENDİM

Yedlin büyük gayret gösteriyor bunu görüyoruz. Bir de yeterlilik meselesi var. Galatasaraylılar Boey'in dönüşünü bekleyecekler. Marsilya maçında döner dönmez fark yarattı. Van Aanholt'u çok beğendiğimi söylüyorum. Oyun sağa tarafa yıkıldığında güzel bindirmeleri vardı ama dönülmedi. Nelsson'u çok beğendim. Özellikle ilk devre Galatasaray Rize'yi yarı sahaya kapattığında, önlerde baskı yapıp döndürmediğini gördüm.

ALPASLAN ÖZTÜRK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Alpaslan Öztürk'ün performansı benim için hayal kırıklığı oldu. Çok iyi olacağını düşünüyordum. Geldiğinden beri harika bir futbol oynamadı. Hatta kötü oynadığı maçlar da oldu. Bugünkü oyunu aşağı yukarı onlardan biri. Seçim hataları yaptı.

TAYLAN İLK YARIDA ETKİLYDİ

Taylan'ı ilk devre etkili gördüm. Tıpkı Nelsson gibi kritik baskılar yaptı. Hem kontrayı önledi hem de atakta devamlılık sağlamasını getirdi Galatasaray'a. Berkan bugün iyi gününde değildi.

CICALDAU'YU HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA BEĞENİYORUM

Cicaldau pas seçeneği bulamadığında topla devam ediyor topla. Cicaldau'yu ben beğendim. Her geçen gün daha fazla beğeniyorum. İdeale yakı 8 numara oynuyor. Takım savumasına ciddi katkı yaptığını düşünüyorum. Bu Galatasaray'ın kazancı. Feghouli fena değildi, gayretliydi.

MOHAMED İKİ BİTİRİCİ VURUŞ YAPTI

Mohamed belki oyunda çok ciddi katkı yapmadı ama iki bitirici vuruş yaptı, başarılı bir gündü onun için. Ömer çok istekliydi, gayretliydi. Bazı topları etkili oldu. 2. golde Kerem'in indirdiği topta tekte asist yaptı ve işi gördü.

HALİL BİR TEHDİT

Halil kayboldu diyemem, kendi yarattığı pozisyon da var. Hareketli, ne olursa olsun Halil bir tehdit. Bir kere çabuk. Kısa mesafede, dönüşte, stopta çabuk. Bu her zaman caydırıcıdır. Bitiricilik için ustalık daha sonraki dönem. Zaman zaman atacak, bazen kaçıracak.

BABEL KENDİNİ VERDİĞİNDE ÇOK ETKİLİ

Babel uzun süredir ilk 11 değil ama oynadığında, kendini verdiğinde ne kadar etkili olduğunu gördük. Gol atmadı, asist de yapmadı ama oradan çıkarken tek dokunuşta çıkardı Galatasaray'ı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.