Hava Durumu

Galibiyetle bitirdiler

İnegöl Belediyespor, baraj etabını lider tamamlayarak Efeler Ligi'nde kalmayı başardı. Son maçta Jeopark Kula Belediyesi'ni 3-0 mağlup eden Bursa temsilcisi baraj etabını namağlup tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galibiyetle bitirdiler

ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADI

Voleybol Efeler Ligi Baraj Etabı ikinci devre maçları tamamlandı. İnegöl Belediyespor, Afyonkarahisar'da oynanan son maçta Jeopark Kula Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti. Baraj etabı birinci ve ikinci devre maçlarında mağlup olmayan Bursa ekibi ligi 42.050 puanla 9. sırada tamamlamayı başardı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Turuncu Mavililer file önünden bulduğu sayılarla ilk seti 25-20 önde tamamladı. İkinci sette de üstün oyununu sürdüren İnegöl ekibi seti 25-16 kazanarak 2-0 öne geçti.

LİGDE KALMAYI BAŞARDI

Üçüncü sette rakibinin direncini üst üste bulduğu sayılarla tamamen kıran Bursa temsilcisi son bölümlerinde farkı açtı ve seti 25-18 maçı da 3-0 kazanarak baraj maçlarını namağlup bitirdi. İnegöl Belediyespor oynadığı 6 maçın 6'sını da kazanarak baraj etabını lider tamamladı. Bu sonucun ardından Beşiktaş ile TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımları, Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne düşerken, İnegöl Belediyespor ve Jeopark Kula Belediye takımları ise 2018-2019 voleybol sezonunda Efeler Ligi'nde mücadele edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.