Hava Durumu

Garry Rodrigues geri çağırıldı!

Fenerbahçe'de yüksek maliyeti nedeniyle can sıkan, gönderilmesi için 2 aydır uğraşılan Garry Rodrigues'i kulübü Al Ittihad geri çağırdı. Sarı-Lacivertliler, böylece 2.2 milyon Euro'luk yükten kurtulacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Garry Rodrigues geri çağırıldı!

Fenerbahçe'de adı ayrılacak oyuncular listesinde yer alan Garry Rodrigues'in bonservisinin sahibi Al Ittihad, sezon sonu gelmeden oyuncusunu geri istedi. Suudi Arabistan basınına yansıyan haberlerde yeni sezon kadrosu yapmaya çalışan Al Ittihad'da teknik direktör Fabio Carille tarafından oyuncunun yeniden takıma istendiği belirtildi. Carille'nin Rodrigues'in gelmesiyle hücumda istediği teknik kapasitesi yüksek oyuncu sayısının artmasını hedeflediği bildirildi. Fenerbahçe'ye Rodrigues'i geçen sezon başında kiralayan Al Ittihad'da işler yolunda gitmemiş ve 16 takımlı Arabistan ligi'ni düşme hattının 3 puan üzerinde, 10. sırada bitirmişti.

YUNANLILAR VAZGEÇTİ

Yeşil Burun Adalı oyuncu ile bir süredir Olympiakos'un ilgilendiği ancak Yunan ekibinin yıllık ücretin fazla olması nedeniyle bu transferden vazgeçtiği basına yansımıştı. Yıllık ücreti 2.2 milyon Euro olan Rodrigues'i zaten elden çıkarıp bütçe açmak isteyen yönetim bu haberi müjde gibi karşıladı. İşin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.