Hava Durumu

Garson kızı kaçırıp taciz ettiler

Samsun'da bir kafede garson olarak çalışan 16 yaşındaki B.Y.'yi kaçırıp taciz ettikleri iddiasıyla yargılanan 29 yaşındaki Adem Binici, 30 yaşındaki Mehmet Kahraman ve 28 yaşındaki Ferdi Çelik, cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 20'şer yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2013 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2013 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Garson kızı kaçırıp taciz ettiler

Olay, İlkadım İlçesi'nde 2011 yılı Kasım ayında meydana geldi. İddiaya göre B.Y. 2 yıl önce iş çıkışı evine giderken, otomobille gezen Ferdi Çelik, Mehmet Kahraman ile Adem Binici, genç kızın yolunu kesti. Araçtan inen Binici ve Çelik, genç kızı zorla otomobile bindirip Zeytinlik Mahallesi'nde bir parka götürdü. İddialara göre 3 kişi, genç kıza zorla oral seks yaptırdı. Geceyi Mehmet Kahraman'ın evinde geçiren B.Y., sabah olunca polise gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

MAHKUM OLDULAR

Samsun 1'inci Ağır ceza Mahkemesi'nde yargılanan üç sanık, genç kızın kendilerine iftira attığını söyledi. Sanıklardan Ferdi Çelik, B.Y.'ye bir şey yapmadığını öne sürdü. Mehmet Kahraman ise B.Y. ve diğer iki sanığı yolda otomobiline aldığını iddia ederek kendini şöyle savundu:

"B.Y.'yi tanımıyordum. Adem kendilerini parka götürmemi istedi. Parka gelince Ferdi, eve gitmek için yanımızdan ayrıldı. Bir ara B.Y. bana zorla kaçırıldığını söyleyip yardım istedi. Ben de Adem'e durumu anlatmaya çalıştım ama dinlemedi. Kızı elinden çekip parkın içine soktu. Bir süre sonra kız ağlayarak geldi. Adem yoktu. Bana başına gelenleri anlattı. Ben de onu yardım olsun diye evime götürdüm. Kendisine hiç bir şey yapmadım."

Adem Binici ise, "Birlikte parka gittik. Orada kendi rızasıyla bana oral seks yaptı. Sonra da kız Mehmet ile birlikte gitti. Ferdi, hiçbir şey yapmadı. Biz de zorla bir şey yapmadık. Otomobile de kendi rızasıyla bindi" diyerek tahliyesini istedi.

GENÇ KIZIN RUH SAĞLIĞI BOZULDU

Olay nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden 'ruh sağlığı bozuktur' raporu verilen B.Y. ise şunları anlattı:

"Mehmet bana sadece yardım etti. Ferdi ve Adem beni zorla otomobile bindirdi. Aracı Mehmet kullanıyordu. Adem ile Ferdi arka koltukta yanıma oturup beni elle taciz etti. Parka gidince Ferdi yanımızdan ayrıldı. Adem beni tehdit ederek parkın ücra bir köşesine götürdü. Burada bana zorla oral seks yaptırdı. Ağlayarak Mehmet'in yanına gittim ve durumu ona anlattım. O da bana yardımcı oldu."

Mahkeme, 3 sanığa cinsel istismar suçundan ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 20'şer yıl hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.