Hava Durumu

Gasp ettiği 267 bin lira değerindeki saati makatına sakladı!

Antalya'da bir turistin 267 bin lira değerindeki saatini gasbeden, yapılan aramada bulunamayan saati yutmuş olabileceği değerlendirilerek, iç beden muayenesi için hastaneye sevk edileceği söylenen şüpheli, saati makatına sakladığını söyledi. Şüphelinin teslim ettiği saat, sahibine verilirken saati çalan ve ona yardım eden kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gasp ettiği 267 bin lira değerindeki saati makatına sakladı!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir kişiyi darp ederek kolundaki 267 bin TL değerindeki saati çalan biri yabancı uyruklu 2 kişi yakalandı. Şüphelilerden birinin saati makatına sokarak saklamaya çalıştığı, 'iç beden muayenesi yapılacak' korkusuyla da çıkarıp polislere teslim ettiği öğrenildi.

Olay, 25 Eylül 'de Gürsu Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerindeki bir otelde meydana geldi. Otelde konaklayan yabancı uyruklu J.E.D., iddiaya göre, otelde tanıştığı yabancı uyruklu M.A.S.'nin başına yumruk atarak, kolundaki 267 bin TL değerindeki saati aldı. Şikayet üzerine çalışma başlatan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, J.E.D ile diğer şüpheli O.Y.'nin odalarında arama yaptı. Aramada, gasp edilen saat bulunamadı.

İÇ BEDEN MUAYENESİ YAPILACAĞI SÖYLENİNCE SAATİ MAKATINA SAKLADIĞINI İTİRAF ETTİ

Gasbedilen saati yutmuş olabilecekleri değerlendirilerek, iç beden muayenesi için hastaneye sevk edileceği söylenen şüphelilerden J.E.D., saati makatına sakladığını ve çıkarıp, teslim edeceğini söyledi. J.E.D.'nin makatından çıkarttığı saat, polise teslim edildi.

2 şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Saat ise sahibi M.A.S.'ye iade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.