Hava Durumu

Gaspçı dehşeti! Evin köpeğini bile aldılar...

Esenyurt'ta kendilerine polis süsü vererek bir eve giren 2 gaspçı, ev sahibinin ellerini ayaklarını bağlayarak 2 bin TL ve cep telefonunu aldı. Gaspçılar kendilerine direnen Pekinez cinsi 'Paşa' adlı köpeği de gasp ederek kayıplara karıştı. Düzenlenen operasyonla gaspçılardan biri yakalanırken Paşa'da kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gaspçı dehşeti! Evin köpeğini bile aldılar...

Esenyurt'ta tekstil şirketinde çalışan Ö.U(48) 12 Mar 2018 günü saat 11.00'da evinde oturuyordu. Kapının zili çaldı. Kapıya yöneldi ve kim olduğunu sordu. Kapıdaki kişi polisolduklarını söyleyerek kapıyı açmasını istedi. Ö.U, kapıyı açmasıyla silahın namlusunu alnında hissetti. Başına silah dayanmıştı. Polis olduğunu söyleyen 2 kişi, Ö.U'nun ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladı.

2 kişi, evde buldukları 2 bin TL ve cep telefonunu aldı. Gasp süresince havlayarak gaspçılara direnen Ö.U'nun Paşa adlı Pekinez cinsi köpeğini de yanlarına alan 2 gaspçı kayıplara karıştı. Gaspçılar evden ayrıldıktan sonra koli bantlarından kurtulan Ö.U, dışarı çıkarak komşularından yardım istedi. Polis arandı. Ö.U, yaşadıklarını Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekiplerine anlattı. Ekipler, kamera görüntüleri ve Ö.U'nun verdiği eşgal bilgilerinden 2 gaspçının kimliklerini tespit etti.

Gasp Büro ekipleri, önceki gün gaspçıların gizlendiği Arnavutköy'deki evi bastı. Değişik suçlardan emniyette kaydı olan İbrahim E.(29) gözaltına alındı. Diğer gaspçı evde bulunamadı. Polis evde Paşa adlı köpeği de bularak kurtardı. İbrahim E. emniyette sorguya alınırken, Paşa sahibi Ö.U'ya teslim edildi. Diğer gaspçının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.