Hava Durumu

"Gece gündüz, milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz"

Osmangazi'de çalınmadık kapı, ziyaret edilmedik hane bırakmamak için gece gündüz yollara düşen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalık Mahallesi'nde yatalak kayınvalidesi ve engelli kaynına bakan Ünzile Çakır'ı yalnız bırakmadı. Gördüğü tablo karşısında duygulanan Başkan Dündar, 'Gece gündüz, ihtiyaç duyduğunuz her an bize ulaşın' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2020 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2020 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Gece gündüz, milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz"

Osmangazi'de önce insan anlayışını hizmetlerin odağına yerleştiren Başkan Mustafa Dündar, her gün bir mahallede vatandaş ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Küçükbalıklı Mahalle pazarından alışveriş yapan Osmangazi Belediye Başkanı Başkan Dündar, Çakır ailesinin evine de eli boş gitmedi. Çakır ailesi kucaklaşan Başkan Mustafa Dündar, 89 yaşındaki yatalak kayınvalidesi ve engelli kaynına bakan Ünzile Çakır'a teşekkür etti.

MİLLETE EFENDİLİK DEĞİL, HERZAMAN HİZMETKARLIK YAPTIK

Ünzile hanımın sevgi ile yaptığı fedakarlığın çok anlamlı ve örnek olduğunu söyleyen Dündar, 'Gece gündüz, 7/24 bir talebiniz, ihtiyacınız olduğunda lütfen bize ulaşın. Biz her zaman milletimizin hizmetinde olduk. Milletimize karşı bizim yerimiz belli. Efendilik değil her zaman hizmetkarlık yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde Rabbim yine bizim milletimize hizmet etmeyi nasip eder. 'Şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.