Hava Durumu

Gece yarısı baraja giden genç kız cinayete kurban gitti!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşıyla gece yarısı barajda buluşan genç, çıkan tartışma sonrası üniversite öğrencisi sevgilisini tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gece yarısı baraja giden genç kız cinayete kurban gitti!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşıyla barajda buluştu. Kız arkadaşı Ş.B. ile burada tartışan R.A., aracının içinde bulunan tüfekle kız arkadaşını vurarak öldürmesinin ardından intihar etti.

TARTIŞTIĞI KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyü yakınlarından bulunan Damsa barajında bir kişi tartıştığı kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti.

BARAJA ÇAĞIRDIĞI SEVGİLİSİNİ TÜFEKLE VURDU

Edinilen bilgilere göre, R.A. kendisinden ayrılmak isteyen Kapadokya Üniversitesi öğrencisi Ş.B. ile gece saatlerinde Mustafapaşa köyü yakınlarından Damsa barajında buluştu. Kız arkadaşı Ş.B. ile burada tartışan R.A., aracının içinde bulunan tüfekle kız arkadaşını vurarak öldürmesinin ardından intihar etti.

İKİSİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, R.A. ve Ş.B.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.