Hava Durumu

Gecenin kahramanı Roberts Ozols!

Letonya kalecisi Roberts Ozols, Norveç'e duvar olarak Milli Takımımızın grubunda 2. sıraya çıkmasında önemli bir rol oynadı. Roberts Ozols bir Norveç atağında karşı karşıya pozisyonda kaşının açılması pahasına golü önledi. Maç boyunca 5 önemli kurtarış yapan Ozols, yan toplarda da hatasız oynayarak maçın 0-0 bitmesinde başrol oynadı. Ozols, EURO 2016'ya gitmemizi sağlayan golü kaydeden Kazakistanlı futbolcu İslambek Kuat'ı hatırlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2021 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2021 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gecenin kahramanı Roberts Ozols!

Norveç'in sahasında Letonya ile 0-0 berabere kalmasının ardından Milli Takımımız grupta 2. sıraya yükseldi. Cebelitarık'ı 6-0 yenen Ay-Yıldızlılarımız, Norveç'ten gelen güzel haberle zaferini ikiye katladı.

Letonya kalecisi Roberts Ozols, Norveç maçında harikalar yaratarak takımının 1 puan kazanmasında başrol oynadı.

ROBERTS OZOLS NORVEÇ'E DUVAR OLDU

Maçta 5 kritik kurtarış yapan Roberts Ozols, Norveç'in karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kaşının açılması pahasına golü önledi. Maç boyunca müthiş bir oyun sergileyen Ozols, yan toplarda da hatasız oynayarak 1 puanın mimarı oldu.

BİR ANDA TARAFTARLARIMIZIN SEVGİLİSİ OLDU

Roberts Ozols bir anda taraftarlarımızın da sevgilisi haline gelirken sosyal medyada kaleciyle ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

ISLAMBEK KUAT'I HATIRLATTI

Roberts Ozols'un bize büyük avantaj sağlayan performansı sonrası, o dönem attığı gol Türkiye'nin EURO 2016'ya direkt katılmasını sağlayan İslambek Kuat tekrar gündeme geldi. Türk taraftarlar daha sonra Kazak futbolcu Kuat'a teşekkür için baklava hediye etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.