Hava Durumu

Geceye damga vuran fotoğraf! Eto'o o polisin yanına gidip...

Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'a 1-0 yenildiği karşılaşmada Eto'o'nun o fotoğrafı maçın da önüne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Geceye damga vuran fotoğraf! Eto'o o polisin yanına gidip...
Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçı süpriz bir skorla sonuçlandı. Son haftaların formda takımı Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'a 1-0 yenilerek zirve yarışında yara aldı. Kırmızı beyazlıların dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

\"\"

Hakem Cüneyt Çakır maç öncesi para atışını saha kenarındaki bir çevik kuvvet polisine yaptırdı. Sahaya gelen polis memuru Türkiye'de ilk kez bir karşılaşma öncesi top ve kale seçimini belirleyen atışı yaptı.

Antalyasporlu futbolcular 'Teröre Hayır' yazan siyah tişörtlerle sahaya çıktı. Samuel Eto'o, karşılaşma öncesi Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak'a sarılarak öptü.

\"\"

Maç öncesi statta düzenlenen törenle Antalyasporlu oyuncu Eto'o'ya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından "Onursal Hemşehrilik Beratı" takdim edildi.

\"\"

Samuel Eto'o maçtan önce saha kenarında şehitler için dua okudu ve sahaya öyle adım attı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır ve yardımcıları ile takım kaptanları, polis müdürü ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.