Hava Durumu

Gemlik'te altyapı hamlesi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi iş birliğiyle başlatılan alt yapı hamlesi meyvelerini vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2012 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2012 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik'te altyapı hamlesi

Gemlik’in dört bir yanında devam eden alt yapı çalışmaları, birçok mahalle, cadde ve sokakta tamamlanırken, Gemlik Lisesi’nin bulunduğu caddenin alt yapı meselesi de geride kalıyor. Gemlik Demir Subaşı Mahallesi ile Kayhan Mahallesi arasında kalan ve ismini aynı güzergâhta bulunan liseden alan caddede alt yapı çalışmaları tamamlandı.

Mezarlık yolu, Çevre Yolu, Cumartesi Pazarı, Kumla Caddesi gibi birçok kritik ve önem taşıyan merkezi birbirine bağlayan caddede UEDAŞ’ın çalışmaları başladı. UEDAŞ elektrik kablolarını yer altına alacak. Bu çalışmanın ardından da Gemlik Belediyesi’nin asfaltlama çalışmaları başlayacak.

Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, UEDAŞ’ın elektrik kablolarını yer altına almasının ardından asfaltlama çalışmalarının başlayacağını söyledi. Yılmaz, çalışmaların acilen bitirileceğini, alt yapı hamlesinin ilçe çapında devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.