Hava Durumu

Genç adam 5 hafta boyunca ereksiyon halinde gezdi

22 yaşındaki genç adam, tam 5 hafta boyunca erekte olarak hayatına devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2014 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2014 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç adam 5 hafta boyunca ereksiyon halinde gezdi

Erkeklerin en büyük kabuslarından birinin ereksiyon problemi yaşamak olduğu bilinir ancak Dublin'de hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki bisikletçi çok daha büyük bir kabus yaşıyordu.

Hürriyet'in haberine göre genç adam tam 5 hafta boyunca kesintisiz olarak ereksiyon oldu. 5 hafta önce kaza geçiren genç adam, kasık bölgesinden yara almıştı. Tıpta priapizm adı verilen durumu yaşayan genç adamın penisine tam 5 hafta boyunca düzensiz olarak kan pompalandığı için sürekli ereksiyon yaşadı.

İrlanda'daki Tallaght Hastanesi'nde genç bisikletçiyi muayene eden Dr. Ronan Browne, hastanın geldiğinde panik içinde olduğunu ve 5 hafta boyunca geçmesi için beklediğini belirtti. İrlanda Tıp Dergisi'nde yer alan haberde, ismi açıklanmayan genç adamın eğer tedavi edilmeseydi kendisini ölüme kadar götürebilecek kan pıhtısı oluşabileceğini belirtti.

Genç bisikletçiye birkaç farklı tedavi uygulandıktan sonra doktorlar bir jel enjekte etti ve ardından 4 küçük platin rulo taktı. Böylece yüksek kan akışı önlenmiş oldu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.