Hava Durumu

Genç kız babasının silahı ile canına kıydı

Kocaeli’nin Başikele ilçesinde 22 yaşındaki Beyza Demir isimli genç kız kendisini odaya kilitleyerek babasına ait ruhsatlı silahla intihar etti. Demir’in intihar ettiği ise babasının kapalı kapıyı kırmasıyla ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kız babasının silahı ile canına kıydı
Olay gece 01.00 sıralarında Başiskele ilçesi Sahil mahallesi Demşah sokak üzerinde meydana geldi. Beyza Demir adlı 22 yaşındaki genç kız bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek babasına ait silahla canına kıydı.



Edinilen bilgiye göre evlerinin önündeki bahçede il dışından gelen misafirlerini ağırlayan Demir ailesi, bir süre sonra kızları Beyza Demir’in yanlarında olmadığını fark etti. Daha sonra binadan gelen cam kırılma sesi sonrası çevreyi gezinen Demir ailesi, bir olumsuzluk göremeyince evlerine girdiler. Eve giren baba Yunus Demir, kızlarına ait odanın kilitli olduğunu görünce kapıyı çaldı. Uzun süre içeriden ses alamayan baba Demir kapıyı kırdığında ise kızı Beyza Demir’i kanlar içinde yerde yatarken buldu.  Kendisine ait silahla kızının intihar ettiğini gören baba Demir kısa süreli sinir krizi geçirdikten sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaptıkları ilk incelemede Beyza Demir’in başının bir yanından girerek diğer yanından çıkan kurşun ile hayatını kaybettiğini belirlediler. Durumu acılı aileye söyleyemeyen ekipler odaya kendilerini kapatarak müdahale ettikleri söyleyerek polis ekiplerinin gelmesini beklediler.  Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemede ise Beyza Demir’in babasına ait silahla intihar ettiğini belirlediler.

Kızlarının halen yaşadığını düşünen Demir ailesi ise evlerinin önüne gelen cenaze arabasını gördüklerinde sinir krizi geçirdiler.  Dört kız kardeşi olan Beyza Demir’in aileyakınları ise genç kızın intihar ettiğine inanmak istemediler.Hiçbir problemi olmadığını bildikleri genç kızın neden intihar ettiği sorusunu birbirlerine soran Demir ailesi yakınları, uzun süre evin
önünden ayrılamadılar.

Demir’in cesedi daha sonra olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze arabasına alınarak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri genç kızın intihar etme nedenini tespit etmek için soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.