Hava Durumu

Genç kız herkesin gözü önünde...

Antalya’da 40 metre yüksekliğinde falezlerden atlayan kişinin 22 yaşındaki Fulde N.A. olduğu belirlendi. Genç kızın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kız herkesin gözü önünde...
Olay, Muratpaşa İlçesi’nde dün saat 16.00’da meydana geldi. Falez 2 Parkı’na gelen  20 yaşlarındaki kız, burada bir süre dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra demir çiftleri aşan genç kız, kendini 40 metre yükseklikten boşluğa bıraktı, çalı ve dalların üzerine düştü. Genç kızın atladığını gören vatandaşlar, polise, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada Ramazan Rüzgar genç kızı kurtarmak için falezlerden aşağıya inmek isterken, kayalıklardan aşağıya düştü. Yaralı halde olmasına rağmen genç kıza ilk müdahaleyi yapan Rüzgar, çalı ve dalların üzerindeki yaralı kızı sağlık ekiplerine teslim etti.
 
 İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri tarafından yukarı çekilen genç kız ve Ramazan Rüzgar, iki ayrı ambulansla Özel Yaşam Hastanesi’ne götürüldü.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaralı halde konuşamayan ve üzerinden kimlik çıkmayan kızın kim olduğu için çalışma başlatmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.