Hava Durumu

Genç kız yol kenarında yarı çıplak ölü bulundu

71 yaşındaki adam 17 yaşındaki genç kızı kafasına bastonla vurarak öldürdü. Tüyler ürperten cinayetin ayrıntıları ise dehşet verici… O ayrıntılarda genç kızla yaşlı adam arasındaki cinsel bir ilişki olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kız yol kenarında yarı çıplak ölü bulundu

Tayland’ın Maha Sarakham kentinde kendisine şantaj yapıldığını iddia eden 71 yaşındaki adam Cumartesi günü bir genç kızı öldürmek suçundan tutuklandı.

Daeng Kothana adlı yaşlı adam, 17 yaşında bel altı çıplak ve ölü olarak bulunan genç kızın cinayet raporuna birinci derece katil zanlısı olarak yazıldı.

Genç kızın cesedi Maha Sarakham Üniversitesinin çitlerine yakın ağaçlık bir bölgede bulundu. Otopsi raporuna göre boynunda iki yara bulunan genç kızın başına arkadan sert bir madde ile vurulduğu tespit edildi. Olay yerinde bir de motorsiklet bulundu.

YAŞLI ADAMI CEP TELEFONU ELE VERDİ

Maha Sarakham emniyet müdürü Chitcharoon Srivanitch yaptığı açıklamada olayı araştıran müfettişlerin zanlının iki cep telefonundan birinin olayın yaşandığı saatlerde olay yerinde olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Yapılan incelemelerde zanlının sürekli kullandığı telefonunu evde olduğu imajını vermek için evinde bıraktığı anlaşıldı.

Ancak kızın son telefon konuşmalarını araştıran polis yaşlı adamın ikinci bir telefon taşıdığını ve bunu sadece genç kızla görüşmek için kullandığını tespit etti. Yapılan araştırmada genç kız bir erkek arkadaşının motorsikletine bindi ve gezmeye gitti. Motorsikletine bindiği arkadaşına “üniversitenin giriş kapısında bekle, babamdan para alıp geleceğim” dedi. Uzun süre bekleyen genç eve dönmeye karar verdi ve gitti.

CİNAYET SİLAHI YAŞLI ADAMIN BASTONU

71 yaşındaki yaşlı adam kızı öldürdüğünü itiraf etti ve savunmasında “Aramızdaki ilişkiyi polise rapor edeceğini 18 yaşına girmemiş bir kızla ilişkiye girmenin suç olduğunu söylerek beni tehdit etmeye ve şantaj yapmaya başladı. Ben de çok kızdım ve onu öldürdüm” dedi.

Daeng’in ifadesine göre kız babasına değil kendisine gelmişti ve 5000 baht (yaklaşık 160 dolar) istedi. Kızın istediğini kabul eden yaşlı adam bunun karşılığında ilişkiye girmesi gerektiğini söyledi. Kız kabul edip pantolonunu çıkardı.

Ardından münakaşa başladı. Sinirlenip bastonuyla kızın başına ölene kadar vurdu. Daha sonra olay yerinden kaçtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.