Hava Durumu

Genç kızın mesajı ailesini ölümden kurtardı

Aksaray’da sobadan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki kız, komşularına mesaj atarak yardım isteyip annesi ve kardeşlerini kurtardı. Eve gelen komşunun çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan çocukların durumunun iyi olduğu, annenin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2013 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2013 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kızın mesajı ailesini ölümden kurtardı

Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Dere Mahallesi 651. Sokak Burak Reis Apartmanı’nın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne Ayşe Odabaş (46) ve çocukları Yağmur (17), Ümmühan (15) ile Muhammet Hüyük (5) sabodan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Anne Ayşe ile çocukları Ümmühan ve Muhammet, zehirlenmenin etkisiyle fenalaştı.

17 yaşındaki Yağmur, zehirlendiklerini fark edince komşularına "Zehirlendik, acil gelin" diye mesaj attı. Eve gelen komşular, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı anne ve 3 çocuğu, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocukların durumunun iyi olduğu, annenin ise durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Evde otururken telefonuna komşularının kızı Yağmur'dan "Yardım edin, zehirlendik" diye mesaj geldiğini belirten komşu, "Hemen evlerine gittim, bende anahtarları vardı içeri girdim. Zehirlenmişler, sağlık ekiplerini aradım ve haber verdim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.