Hava Durumu

Genç muhtar kazada can verdi

Afyonkarahisar'da mahalle muhtarı Sergen Göktaş (24) geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralı halde götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan arkadaşı Muammer Kıyar ise hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç muhtar kazada can verdi

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Dumlupınar Mahalle muhtarı seçilen harita mühendisi Sergen Göktaş, dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar- Çay çevreyolunda kendisinin kullandığı 20 U 4444 otomobille geçirdiği kaza sonucu yaralandı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Sergen Göktaş, gece saatlerinde vefat etti. Aynı araçta bulunan arkadaşı Muammer Kıyar ise hafif yaralandı.

Genç muhtarın ölümü ilçede büyük üzüntüye neden olurken, yakın arkadaşı olan Aşağı Mahalle Muhtarı Uğur Poyraz, "Çalışkan, güler yüzlü bir arkadaştı. Koyu bir Beşiktaş taraftarıydı. Ailesi Beşiktaş taraftarı olduğu için efsane futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın adını koymuş. Aynı zamanda Çay Beşiktaşlılar Derneği'nin de başkanıydı. Sergen ile yapacak daha çok işlerimiz vardı. Elim bir trafik kazasında kaybettik. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve Çay ilçesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.