Hava Durumu

Genç Timsah rahat kazandı!

TFF 1. Lig U-19 Gelişim Ligi 17. hafta mücadelesinde Bursaspor sahasında ağırladığı mücadelede Beypiliç Boluspor'u 3-1 mağlup etti. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan maça iyi başlayan Yeşil Beyazlılar 41. dakikada Mustafa Genç'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2021 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2021 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç Timsah rahat kazandı!

Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er'in ekibine dahil olan Pablo Martin Batalla kolları iyiden iyiye sıvadı. Yönetim kuruluna transfer tahtasının açılması için yardım eden Arjantinli futbol adamı kaptanlık yaptığı dönemden alacaklı olan eski takım arkadaşlarını ikna çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da takımdaki genç oyuncuları mercek altına aldı. U19 Takımı'nın Vakıfköy'de Boluspor'u 3-1 yendiği maçı izleyen Batalla genç oyuncuların son durumunu yerinde tespit etti.

RAPOR DEĞERLENDİRİLECEK

Diğer yardımcı antrenör Fatih Şen'le birlikte hazırladıkları rapor teknik direktör Mustafa Er'e sunacak Pablo Martin Batalla gençler arısından bu sezon A Takım'a çıkacak isimleri netleştirecek. Batalla ve Fatih Şen'in belirlediği genç isimler ilk olarak sezon başı çalışmaları için 28 Haziran'da Özlüce'ye çağrılacak. Söz konusu futbolcular ardından takımla birlikte Afyon ve Bolu'da yapılacak kampa gidecek ve burada göste-recekleri performansa göre haklarındaki son karar verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.