Hava Durumu

Genç yüzücüler Kumluca'da kamp yapıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle aylarca havuzdan uzak kalan yüzücüler, toparlanmak ve performanslarını yeniden kazanmak için Antalya'nın Kumluca ilçesinde antrenmanlara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç yüzücüler Kumluca'da kamp yapıyor

Pandemi sebebiyle Türkiye Yüzme Federasyonu 2020 faaliyet takvimi yılı içerisinde yapılamayan tüm yaş kategorilerindeki yüzme yarışları 2021 yılı itibarıyla yeniden düzenlenecek. Türkiye şampiyonları, milli takım seçme müsabakaları ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi seçmelerine hazırlanan yüzücüler; eğitim öğretim hayatını Isparta'da sürdürürken, resmi müsabakalar öncesi hazırlıklarının ilk etabı için kamp yerini Kumluca olarak seçti. Bir hafta boyunca planlı bir şekilde kampa girecek olan yüzücüler havuz çalışmalarını antrenörleri İlker Burak Kaya eşliğinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kumluca yüzme havuzunda gerçekleştirecek. Kara çalışmaları ise yine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kumluca Spor Salonunda yapılacak. Günde çift antrenman yapan elit yüzücüler Kumluca kampından sonra ikinci etap için Isparta'da kampa girecek.

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, "Böylesine emek harcayan ve başarı için mücadele eden gençlerimize tesislerimizin olanaklarından faydalanmalarını sağlamak bizim en asil görevlerimizdendir ve bu bağlamda elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz. Gençlerin önünü açmak ve onları desteklemek, başarılarına katkıda bulunmak benim için mutluluk verici bir hadisedir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.