Hava Durumu

Gençlergücü şaha kalktı

Mavi Siyahlılar dış transferde geçtiğimiz sezon Kelesspor'da forma giyen kaleci Melih Giray ile 1326 Pınarbaşıspor'dan orta saha oyuncusu Okan Kahraman'ı renklerine kattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençlergücü şaha kalktı

Yeni sezonda Süper Amatör Küme'de boy gösterecek İnegöl ekibi Gençlergücü'nde transfer çalışmaları hızlı başladı. Son olarak 2014-2015 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'e yeniden çıkmak isteyen Mavi Siyahlılar dış transferde geçtiğimiz sezon Kelesspor'da forma giyen kaleci Melih Giray ile 1326 Pınarbaşıspor'dan orta saha oyuncusu Okan Kahraman'ı kadrosuna kattı. Her iki oyuncu da Gençlergücü'nün tesislerinde düzenlenen törende 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

BAYRAMDA BİTECEK

Transfer töreninde konuşan Gençlergücü Başkanı Ayhan Çamlıdağ, "1 yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Küme'de mücadele edeceğiz. Bizim hedefimiz öncelikle play-off'a kalmak. Ardından ise Gençlergücü'nü hakettiği yer alan Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmaktır. Bu hedef doğrultusunda Kelesspor'dan aramıza katılan Melih Giray ile 1326 Pınarbaşıspor'dan transfer ettiğimiz Okan Kahraman'a hoş geldin diyorum. Transfer çalışmalarımız razaman ayının sonunda bitmiş olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.