Hava Durumu

George Clooney selden zarar gören komşularının evlerini temizledi

İtalya'daki Como Gölü kıyısında yazlık villası bulunan George Clooney, geçen hafta meydana gelen selin ardından kalan izleri temizlemek için komşularına yardım ederken görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2021 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2021 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
George Clooney selden zarar gören komşularının evlerini temizledi

İtalya'nın Como Gölü bölgesinde evi olan ünlü aktör George Clooney, selden zarar gören komşularına yardım etti. Independent'in haberine göre, 60 yaşındaki Amerikalı yıldız, geçen hafta İtalya'nın doğal güzelliğiyle ünlü Como Gölü ve çevresindeki kasabaları vuran sel felaketinin ardından komşularıyla birlikte sel felaketinin kalıntılarını temizlerken görüldü.

İtalyan televizyon kanalı RAI'ye konuşan Clooney, Laglio şehrinde selden zarar görenlere daha fazla yardım etmek istediğini söyledi.

"Düşündüğümden çok daha kötüydü. Cernobbio'daki durum ciddi. Valiyle görüştüm, yapılacak çok iş var ve milyonlarca dolar gerekiyor. Ama bu şehir güçlüdür" diyen Clooney, "Şehir yeniden ayağa kalkacak ve eskisinden daha iyi olacaktır. Bu, dayanıklı bir şehirdir" şeklinde konuştu.

İtalyan asıllı ABD'li aktör ve eşi Amal Clooney ile iki çocuklarının evde bulunduğu sırada bastıran şiddetli yağışlar sonucu, sel suları çiftin evine de ulaşmıştı.

Sel sularının önüne kattığı yıkıntılar evin kapısına kadar sürüklenirken, girişteki balkon sularla kaplanmış, evin bulunduğu cadde ise 72 saat süren şiddetli yağışların ardından adeta bir nehire dönüşmüştü.

İngiltere'de yaşayan George Clooney, eşi Amal Clooney ve ikizleri Alexander ile Ella, geçen ay Como Gölü'nde evlerine dönmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.