Hava Durumu

"Geri dönmek gurur verir"

5 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Barış Ermiş, TOFAŞ'tan ayrılık sürecinin perde arkasını AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında anlattı. Kariyer hedefleri ile ilgili ipuçları da veren 35 yaşındaki basketbolcu bir gün TOFAŞ'a hoca olarak geri dönebileceğini de söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2020 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2020 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Geri dönmek gurur verir"

TOFAŞ serüvenini sona erdiren tecrübeli basketbolcu Barış Ermiş camiaya veda etti.

KARARIM TAMAMEN AİLEVİYDİ

Hem Türk basketbolu hem de Bursa basketbolunun önemli isimlerinden Barış Ermiş, TOFAŞ'tan ayrılık sürecini ailevi sebeplere dayandırdı. 35 yaşındaki profesyonel basketbolcu uzun yıllar şehir dışında olduğunu ve artık İstanbul'da ailesinin yanında olmak istediğini vurgulayarak, TOFAŞ kariyerini sonlandırmasının tek sebebinin bu olduğunu söyledi. Bursa'yı ve Bursa seyircisini çok benimsediğini söyleyen Ermiş, "Ailemin bize karşı özlemi vardı özellikle torun özlemleri vardı. Son birkaç senemi İstanbul'da ailemle geçirmek istedim. Onların da salonda maçlarımı izlemesini istiyorum.'' dedi.

TOFAŞ'LA GÜZEL AYRILDIK

Mavi Yeşilli kulüple yollarını hoşgörülü bir şekilde ayırdıklarını belirten milli oyuncu, "Bu kararı söyledikten sonra TOFAŞ bana manevi olarak inanılmaz güzel şartlar sundu. Kulüpte kalmam istendi. Basketbolu TOFAŞ'ta bırakıp uzun yıllar kulübe hizmet etmek gibi beni çok onore eden teklifler yapıldı. Ama benim için ailem ön planda oldu." ifadelerini kullandı. Şuan için kendisine başka kulüplerden gelen resmi bir teklif olmadığını söyleyen Ermiş, 2 yıl daha İstanbul takımlarında oynamak istediğinin altını çizerek, "Oğlumun salona gelip beni izlemesini istiyorum. İnşallah kafama yatan bir takımda 2 yıl daha oynarım." dedi.

"Orhun Ene ile çalışmak isterim"

Barış Ermiş TOFAŞ'la yollarının bir gün yeniden kesişmesi ile ilgili olarak da, "Tecrübelerimi kendimden küçük arkadaşlarıma anlatmak isterim. Orhun Ene gibi bir antrenörle ilerde yollarımız tekrar kesişirse ilerde kendisiyle birlikte çalışmak isterim. TOFAŞ'ta ilerleyen yıllarda çalışmak benim için gurur verici olur. '' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.