Hava Durumu

Giderayak Başbakan'ı bombalamaya utanmıyor musun

Çevre Bakanlığı devir teslim töreninde Erdoğan Bayraktar görevini İdris Güllüce’ye devretti. Bayraktar'ın sesi çok sertti ve çok kısa bir açıklama yaparak sözü Bakan İdris Güllüce'ye bıraktı. Devir teslim töreninin ardından ise Bayraktar'ın aracına yaklaşan bir vatandaş 'Giderayak Başbakan'ı bombalamaya utanmıyor musun' diye bağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Giderayak Başbakan'ı bombalamaya utanmıyor musun

Erdoğan Bayraktar, “Sayın İdris Güllüce’nin bilgi birikimi ve şahsiyetiyle ülkemiz için son derece başarılı çalışmalar uyacağına inanıyorum. Yeni kabinenin hayırlı olmasını diliyorum. Başbakanımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Bundan böyle de 40 yıldır içinde bulunduğum bu kutsal yürüyüşün bilinciyle yolumuza devam edeceğimizi söylüyorum.”dedi.

Açıklamanın ardından Erdoğan Bayraktar'a Resmi Gazete'de yayınlanan görevden alma sorusu soruldu. Bayraktar bu soruya "O konu önemli bir şey değil" yanıtını verdi.

BAYRAKTAR'A ŞOK

Bayraktar bakanlıktan ayrılırken makam aracına yaklaşan bir vatandaş "giderayak başbakanı bombalamaya utanmıyor musun" diye bağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.