Hava Durumu

Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci itirafı

Futbolcu Gökhan Çıra, yaklaşık 10 ay önce evlendiği sosyal medya fenomeni eşi Selin Ciğerci ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 18 yaşındayken ilk kez Selin Ciğerci ile tanıştıklarını ifade eden Çıra, Ertem Şener'in özel yaşamına dair sorduğu tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2020 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2020 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci itirafı

Eşi Selin Ciğer'den habersiz olarak programa katıldığını söyleyen Gökhan Çıra, herkesin kafasına takılan konulara açıklık getirdi. Eşine olan sevgisini ve aşkını her fırsatta dile getiren Gökhan Çıra "Söz konusu karım olduğunda gözüm kara" ifadelerini kullandı.

Çocuk sahibi olmak istediklerini belirten ünlü çift sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Bu arzularını Ertem Şener'in programında da yenileyen Gökhan Çıra, ikiz bebek sahibi olmak istediklerini ve isimlerini Yiğit ile Saadet koyacaklarını belirtti.

"ÇOCUĞUNUZ SELİN GİBİ BİR HAYATI TERCİH EDERSE?"

Çocuk konusu açıldığında Ertem Şener'in köşeye sıkıştıran sorularına Gökhan Çıra büyük bir soğukkanlılıkla cevap vermeyi seçti. Şener'in "Çocuğunuz Selin gibi bir hayat tercih ederse ona da evet der misin?" sorusuna Gökhan Çıra içtenliğiyle yanıt verdi.

"SELİN'E SORMAM GEREKİR"

Ertem Şener'in sorusu için Gökhan Çıra "Ben ona karışmam. Çünkü benim karım böyle biri. Ona saygı duyduysam, çocuğuma da saygı duymak zorundayım. Buna tek başına karar veremem. Durumu Selin'e sormam gerekir. Selin'in de benden farklı bir şey söyleyeceğini zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

"ONA BİR ŞEY OLURSA KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM"

Evde aile reisinin kendisi olduğunu söyleyen Gökhan Çıra birbirlerine söz verdiklerini belirtti. Gökhan Çıra'nın eşine olan sevgisi karşısında Ertem Şener "Ona bir şey olsa ne yaparsın?" sorusunu yöneltti. Soru karşısında Gökhan Çıra, "Çok büyük konuşmayayım ama ya kendimi öldürürüm ya da deliririm. Biz kavga ettiğimizde Selin evden gittiğinde bile kafayı yiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.