Hava Durumu

Gökhan Gönül'den olay sözler!

Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül, Beşiktaş'a imza atmasının ardından dün gece geç saatlerde Instagram'dan veda mesajı yazdı. Ancak mesajda ne Fenerbahçe'nin ne de taraftarının adı geçmedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 07:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 07:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan Gönül'den olay sözler!
Yılın transferi dün resmiyet kazandı... F.Bahçe ile yollarını ayıran Gökhan, Beşiktaş’a 4 yıllığına imza attı, günlerdir beklenen transfer gerçekleşti. ‘Beklenen’ diyoruz çünkü aslında Gönül ile Beşiktaş arasında ilk imzalar aylar önce atıldı. F.Bahçe ile sezon sonu sözleşmesi biteceği için resmi olarak başka kulüplerle görüşme hakkı olan Gökhan ’ın menajeri Ahmet Bulut, Fikret Orman ve Erdal Torunoğulları ile bu yılın ocak ayında biraraya geldi ve bir ön protokol imzaladılar. Buna göre Gönül, F.Bahçe ile devam etmemesi halinde siyah beyazlılara gelecekti.

MENAJERi, ORMAN iLE GÖRÜŞTÜ

Gökhan Gönül, daha sonra Fenerbahçe’nin sözleşmesini uzatmasını beklemeye başladı. Ancak sezon içinde sarı lacivertli yönetim adım atmadı. Sezon sonuna doğru yapılan görüşmelerde ise, taraflar maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Ayrıca Fenerbahçe, Gönül’ün menajeri Ahmet Bulut’u da muhatap olarak kabul etmedi. Siyah beyazlı yönetim ise, sabırlı bir şekilde Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerin resmen bitmesini bekledi. İki taraf yollarını ayırdıktan ve Euro 2016 macerası da bittikten sonra Gönül’ün Beşiktaş’a gelmesinin önünde engel kalmadı.

ÇOK GELGiT YAŞADI AMA...

Tüm süreç boyunca Gökhan Gönül, defalarca gelgit yaşadı. Çünkü, ailesi onun F.Bahçe’den ayrılmasını istemiyordu. Aile, Gökhan’a baskı yapınca yıldızın kafası karıştı ki bu karışıklık son dakikakaya kadar da sürdü.Fakat tüm girişimlerine rağmen iki taraf yola devam edeyince, artık Beşiktaş’a atılan ön imzanın resmiyet kazanma vakti gelmişti. Gökhan, önceki gün özel uçakla İstanbul’a geldi ve dün de kulübün yeni transfer komitesi başkanı Umut Güner ile masaya oturup kendisini siyah beyazlı yapan 4 yıllık imzayı attı... 

GÖKHAN GÖNÜL: 'BEŞİKTAŞ'A GİTTİM ÇÜNKÜ...'

Gökhan Gönül, Beşiktaş’ın yeni transfer komitesi başkanı Umut Güner ve üyesi Emre Kocadağ ile birlikte kapalı kapılar ardında bundan tam yedi ay önce atılan ön protokol imzasını resmiyete dökerken neler hissettiğini ve ne düşündüğünü de Umut Güner’e şöyle anlattı: “Bir büyük camiadan başka bir büyük camiaya geldim. Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir organizasyonda da mücadele edeceğim. Burada da amacım şampiyonluklar yaşamak. Beşiktaş ile ilk hedefim de üçüncü yıldız. Beşiktaş’ı tercih etmemde para etkisi yok. Para öncelikli olsaydı Fenerbahçe’de kalırdım. Bana en son 2 milyon 250 bin Euro önerilmişti. Benim önceliğim huzur ve mutluluk.”
 
VEDA MESAJINDA FENERBAHÇE VE TARAFTARI YOK!

Gökhan Gönül, Instagram hesabından da Fenerbahçe'ye bir veda mesaj yayınladı. Gece yarısı yayınlanmasına rağmen 10 binin üzerinde beğeni ve yorum alan mesajda Fenerbahçe ve taraftarların adının hiç geçmemesi dikkat çekti. İşte o mesaj:
"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım; bu dokuz yıl boyunca, kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını gördüğüm, destek olan olmayan, en zor günde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım; helaldir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.