Hava Durumu

Gökhan Mete arkadaşına yumruk atıp sonra muhabirin boğazını sıktı!

2017 yılında evlenen oyuncu çift Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü'nün Bodrum'daki eğlence gecesi tatsız bitti. Arkadaşlarıyla dışarıya çıkan çiftten Gökhan Mete, bilinmeyen bir nedenden dolayı sinirlenerek tartıştığı arkadaşına yumruk attı. Görüntülendiğini fark eden Mete, bir muhabirin de boğazına yapıştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan Mete arkadaşına yumruk atıp sonra muhabirin boğazını sıktı!

Yayınlandığı döneme damga vuran ve günümüzde hala konuşulmaya devam eden Bizimkiler dizisinde Nazan karakterini canlandıran Ayşe Kökçü, 2017 yılında 13 yıldır birlikte olduğu tiyatrocu Gökhan Mete ile evlenmişti. Önceki akşam arkadaşlarıyla Türbükü'ndeki bir mekana giden oyuncu çift, alkolün dozunu kaçırınca gece olaylı bitti.

EĞLENDİĞİ ARKADAŞIYLA KAVGA ETTİ

Mete, gecede kendilerine eşlik eden arkadaşıyla bilinmeyen bir nedenden ötürü tartıştı. Tartışma büyüyünce yumruklu kavgaya dönüştü. Ayşe Kökçü ise küfürlerin havada uçtuğu kavgayı ayırmaya çalıştı.

MUHABİRİN BOĞAZINA YAPIŞTI

Kökçü'nün sakinleştirmekte güçlük çektiği Gökhan Mete, fotoğraflarını çeken gazetecilere de tepki gösterdi. Bir muhabirin boğazına sarılan Mete, bununla da yetinmeyerek eline aldığı taşı basın mensuplarına atmaya çalıştı.

Bir tanıdıkları, aracıyla gelerek üç ismi olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Kavga ettiği arkadaşı araca hemen binse de, Mete'nin ikna olması uzun sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.