Hava Durumu

Gol sesi çıkmadı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında Gürcistan’ın Dinamo Tiflis takımı ile golsüz berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2012 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2012 00:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gol sesi çıkmadı

UPC-Arena Graz Stadı’nda oynanan maça Fenerbahçe, Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt ilk on biri ile başladı.
Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonu maçın hemen başında Mehmet Topal ile gelişti. 2. dakikada ceza alanı önünden kaleyi yoklayan Mehmet Topal’ın şutunda top yandan auta gitti. 10. dakikada Alex, 15. dakikada ise Cristian Baroni’nin şutunda top kaleyi bulmazken, 27. dakikada ceza alanı önünden Mehmet Topuz’un şutunda ise kaleci topu güçlükle çıkardı. 39. dakikada organize gelişen Fenerbahçe atağında soldan Hasan Ali’nin yerden pasında Alex ceza alanı içinde topa gelişine vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti. 42. dakikada ceza alanı önünden kazanılan serbest vuruşu Alex kullandı. Meşin yuvarlak üstten auta gitti. Kalan dakikalarda da gol olmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Fenerbahçe, Hasan Ali ile iki gol pozisyonu girdi. 2 pozisyonda da top kalecide kaldı. 59 dakikada Kuyt’ın şutunda kaleci topu güçlükle kornere çeldi. 69. dakikada Cristian’ın pasında solda topla buluşan Caner topu ortaladı. Ceza alanı içinde Cristian’ın kafa vuruşunda top kalecide kaldı. 86. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan genç oyuncu Recep Niyaz, rakibini geçtikten sonra şutunu çekti. Sağ köşeye giden topu kaleci yatarak çıkardı. Kalan dakikalarda da gol olmayınca maç 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.