Hava Durumu

Golü hissetti

Bursaspor formasıyla ikinci gol sevincini Erzurumspor karşısında yaşayan Umut Meraş'ın rakip fileyi havalandıracağını hissettiği ortaya çıktı. Genç futbolcu "Golü kimin attığı önemli değil. Yeter ki biz kazanalım. Kazanınca çok mutlu oluyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Golü hissetti

Bursaspor'un Erzurumspor'u 2-1 yendiği maçta takımın ilk golünü kaydeden Umut Meraş bu sezon aynı mutluluğu ikinci kez yaşadı. Gol sevincini tribünde kendisini izlemeye gelen ailesiyle birlikte paylaşan genç futbolcu daha önce de Ankaragücü filelerini de havalandırmıştı. Boluspor'dan Bursaspor'a transfer olan ve Süper Lig'e adaptasyon süreci yaşamadan takımın değişilmezleri arasına girmeyi başaran Umut Meraş'ın golden önce teknik direktör Samet Aybaba ve sol kanatta oynayan Latovlevici ile yaptığı konuşma ise Erzurumspor filelerini havalandıracağını hissettiğini ortaya koydu.

LATO'YA 'SEN BEKE GEÇ'

Pozisyondan birkaç dakika önce Iasmin Latovlevici'ye 'Lato sen beke geç ben öne çıkacağım' diyen umut Meraş'ın Aybaba'dan da izin aldıktan sonra ileriye çıktığı öğrenildi. Hissi doğru çıkan genç futbolcu attığı golle ilgili olarak ise maç sonunda açıklamada bulundu. Umut, "Arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Artık seriye başladık. Antalyaspor maçıyla buna devam etmek istiyoruz. Bursaspor hak ettiği yere çıkıyor. Golü benim atmam önemli değil. Kim atarsa atsın yeter ki biz galip gelelim. Çünkü galip gelince çok mutlu oluyoruz ve tesiste müthiş bir hava oluyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.