Hava Durumu

Gönlündeki aslan Bursaspor

F.Bahçe yönetimi, satış listesindeki ‘Nöbetçi golcü’ için istediği 2 Milyon Euro'luk bonservisten vazgeçti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2013 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2013 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gönlündeki aslan Bursaspor

Tam 14 sene sarı-lacivertli renklere hizmet eden Semih Şentürk, sezon başı gönderilecekler listesinde yer alınca kendisinden kulüp bulması istenmişti. Aykut Kocaman’ın gider ayak bıraktığı raporda kadrosunda görmek istemediği ‘Nöbetçi golcü’ için başkan Aziz Yıldırım da 2 milyon Euro’luk bir bonservis ücreti belirlemişti. İşte bu ücret yüzünden takım bulamayan ve Dereağzı Tesisleri’nde tek başına çalışan Semih’in sonunda istediği oldu.

Yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından F.Bahçe’den bedelsiz ayrılmayı kabul ettiren nöbetçi golcü, şimdi gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. 2 milyon Euro bonservis ücreti istendiğinde bir çok kulübün istemesine rağmen vazgeçtiği isim olan Semih’le Süper Lig takımlarından Bursa, Kayseri ve Konya Torku yakından ilgileniyor.

BAYRAMDA DA ÇALIŞTI

Milli oyuncu için Katar’dan da cazip teklifler geldi ancak golcü oyuncunun gönlünde Bursaspor yatıyor. Eski hocası Daum da yeşil-beyazlılar ile anlaşınca bu flört mutlu sona doğru gidiyor. 1 aydır altyapıda kendini hazır tutan ve U17 takımının hocası Engin Kabaş ile çalışan Semih bu süre zarfında bayram da dahil olmak üzere idmanlarını hiç aksatmadı.

“Ben bu kulübün evladıyım, bu günlere F.Bahçe sayesinde geldim” diyen Semih, “Gönül verdiğim renklerden ayrılmak veda etmek zor, ama böyle istendi. Hayırlısı buymuş demekten başka ne diyebilirim” şeklinde konuştu. Bu arada Semih’in 2 milyon Euro olarak belirlenen bonservis ücretinde başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler teklif gelmemesi ve Semih’in uzlaşması tutumundan dolayı yumuşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.