Hava Durumu

Google Glass AR satışa sunuldu

Google, bir süre önce en yeni artırılmış gerçeklik gözlüğü Google Glass Enterprise Edition 2'yi duyurmuştu. Ardından bazı satış ortaklarıyla anlaşarak satışına başlamıştı. 999 dolarlık fiyat etiketiyle satılan Google Glass AR, şimdi direkt olarak Google tarafından satışa sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Google Glass AR satışa sunuldu

Google Glass AR fiyatı

Google'ın internet sitesinden satışa sunulan gözlüğün satış fiyatı 999 dolar şeklinde. Ancak gerçek gözlük tasarımı ile satın almak isteyenler biraz daha yüksek fiyatla satın almak zorunda kalacaklar.

Ayrıca şunu belirtmemizde de fayda var ki bundan altı yıl önce çıkan ve 1500 dolarlık fiyat etiketiyle satılan ilk Google Glass cihazıyla karıştırılmamalı. O gözlük, son kullanıcı için hiçbir zaman uygun hale gelmedi. Fakat Google Glass AR'ın bu konuda daha başarılı olduğu söylenebilir.

Google'ın iş amaçlı geliştirdiği ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü, özellikle günlük kullanım için ideal modellerden biri oluyor. Ayrıca inşaat, üretim ya da sağlık alanında çalışmalar yürütenler için daha iyi bir çalışma deneyimi sunuyor. Android üzerine inşa edilen gözlük modelinde, bir önceki modele göre daha iyi donanım özelliklerine ve kameraya yer veriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.