Hava Durumu

Görüntüler 'pes' dedirtti!

İstanbul'a gelen çok sayıda turistin, corona virüs önlemleri arasındaki maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görüntüler 'pes' dedirtti!

İstanbul Ayasofya ve Sultanahmet meydanlarında tek ya da gruplar halinde dolaşan turistler içinde de az sayıda maske takan, sosyal mesafeye dikkat eden kişi yer aldı.

Kameraları karşısında gören bazı turistler özür dileyerek çantalarındaki maskelerini çıkarıp takarken, bazıları aldırış etmeyip maske takmadan yoluna devam etti. Bazı turistlerin de maske takmadan, sosyal mesafeye uymadan toplu fotoğraf çekmeleri kameralara yansıdı.

Ayasofya Meydanı'nda maskesiz dolaşan gruptan, erkek bir turist kamerayı görünce maskesini taktı ve "coronavirus finish" diyerek gruptaki diğer arkadaşlarıyla meydandan uzaklaştı.

"ARTAN VAKALAR BENİ KORKUTMUYOR"

İsveç'ten İstanbul'a ziyaret amaçlı gelen kolundaki maskesini DHA kamerasını görünce takan Mehmet Tüzel, "Korkmuyorum. İsveç'ten geldiğim için orada maske takmak hemen hemen yasak. Ben orada da takmıyordum. O yüzden korkmuyorum" dedi.

İstanbul'da maske takmanın zorunlu olduğu hatırlatılan bir turist ise, "Zor geliyor. Alışık olmadığım için zorlanıyorum. Zaten sıcak. Orada bir şey olmadıysa burada da olmaz. Buraya tatile geldim. Unutuyorum o yüzden takmayı. Korkmuyorum gayet iyiyim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.