Hava Durumu

Gösterilerde başından vurulan bir kişi yoğun bakımda

Ankara Tabip Odası, dün gece Ankara'da yaşananların bilançosunu açıkladı: Siyah bir arabanın çarptığı genç komada. Başından vurulan bir kişinin durumu ağır. Hem doktorlar, hem de onların müdahale ettiği hastalar gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2013 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2013 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gösterilerde başından vurulan bir kişi yoğun bakımda

Ankara Tabip Odası, dün gece Ankara'da yaşananların bilançosunu açıkladı. Başkan Prof. Özden Şener, siyah arabanın çarptığı gencin bir doktor tarafından ambulansla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğünü, durumunun ağır olduğunu belirtirken, kafasından kurşunla yaralanan 26 yaşındaki gencin ise kurtulmasının zor olduğunu söyledi.

Genç bir kadının ise kafatası kırığı ile Hacettepe Hastanesi'nde yoğun bakıma alındığını belirten Şener, doktorların gönüllü olarak revire çevirdiği Mülkiyeliler Birliği, Kızılay Alışveriş Merkezi, Leman Cafe ile Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne polisin müdahale yaparak, hem yaralıları hem de doktorları gözaltına aldığını söyledi. Şener, savaş halinde bile sağlık ekiplerine, sağlık araçlarına dokunulamayacağını belirtirken dün gece hekimlerin gözaltına alındığını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.