Hava Durumu

Gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar: Bana tuzak kurdu

İstanbul Beylikdüzü'nde geçtiğimiz hafta sonu bir eğlence mekanında eğlendikten sonra Etiler'deki evine dönerken otomobili durdurulan oyuncu Ayşegül Çınar gözaltına alındı. Aracında 20 gram uyuşturucu bulunan oyuncu, kendisine eski sevgilisinin tuzak kurduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar: Bana tuzak kurdu

Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar, geçtiğimiz Cumartesi akşamı arkadaşlarıyla Beylikdüzü'ndeki bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek için otomobiliyle yola çıktı. Aracında uyuşturucu olduğuna dair ihbar yapılan Çınar'ın Etiler'de bir otoparkta polis tarafından arama yapıldı. Yanında bir arkadaşı bulunan Ayşegül Çınar'ın aracında yapılan aramada bagaj bölümünde 15 gram esrar ve 5 gram eroin bulundu.

Bulunan uyuşturucu üzerine Ayşegül Çınar ve arkadaşı gözaltına alınıp Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Emniyette ifade veren Çınar, uyuşturucu ile ilgisi olmadığını, eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun kendisine tuzak kurmuş olabileceğini belirtti. Genç oyuncunun iddiası üzerine eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'da dün sabah saatlerinde adresinde gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Furkan Çalıkoğlu'nun, eski sevgilisi için "Uyuşturucu sattığını düşünmüyorum, kullanıyor olabilir" dediği öğrenilirken, genç oyuncu Çınar, bir süre önce ayrıldığı Çalıkoğlu tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti. Bir restoranda birlikte bulunurken, üzerine içki döken ve ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği eski sevgilisinden geçtiğimiz yıl şikayetçi olan genç oyuncu ile eski sevgilisinin işlemlerinin ardından adliyeye sevki bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.