Hava Durumu

Göztepe'de Arda Özçimen beğeni topladı

Süper Lig'de Galatasaray mağlubiyetinin ardından Fatih Karagümrük deplasmanına çıkan Göztepe rakibiyle 1-1 berabere kalırken, teknik direktör Ünal Karaman sahaya sürpriz bir kadro sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göztepe'de Arda Özçimen beğeni topladı

Özellikle sezon başında bu yana istikrarlı bir şekilde kaleyi koruyan İrfan Can'ı yedek kulübesine çeken deneyimli teknik adam 19 yaşındaki Arda'yı 11'de görevlendirdi. Kariyerindeki ilk Süper Lig maçında oynayan Arda, gösterdiği performansla tüm camianın beğenisi topladı. Genç file bekçisi 45'inci dakikada Ndao'nun penaltısını kurtararak tüm dikkatleri üzerine çekti. Göztepe'nin sezon başında Altınordu'dan kadrosuna dahil edip ilk yarı Beypiliç Boluspor'a kiraladığı Kerim Alıcı da ilk kez 11'de sahada yer aldı.

ASLAR KIZAKTA

Takıma döndükten sonra aylardır forma bekleyen Kerim, 90 dakika görev yaparken, performansıyla teknik heyetin beğenisini kazandı. Galatasaray karşılaşmasında gösterilen kötü futbolun ardından Halil, Soner, Jahovic ve İrfan Can gibi as oyuncuları kızağa çeken Ünal Karaman, uzun süredir forma şansı bulamayan genç ve yedek futbolcuların oyunundan memnun kaldığını dile getirdi. Karşılaşmayı değerlendiren Ünal Karaman, "Ligde rahat bir konumda olmamıza rağmen oyuncularımız özellikle ikinci yarı gösterdikleri tepkiyle oynadıkları oyunla bir duruş sergilediler. Bu bizim adımıza çok sevindirici oldu. Bu maçta şans bulan kardeşlerimiz vardı. Onların performansı bizi ayrıyetten mutlu etti. Bir şekilde ligi tamamlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.