Hava Durumu

Göztepe'de yerli oyunculara tam not

Süper Lig'in İzmir temsilcisi Göztepe, ligde ilk 2 hafta geride kalırken kadro seçiminde Türk oyuncuları en çok tercih eden takım oldu. Teknik Direktör İlhan Palut, her 2 mücadeleye de 8 Türk isimle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göztepe'de yerli oyunculara tam not

Süper Lig'de yeni sezonu 5-1'lik Yukatel Denizlispor galibiyetiyle açan, ardından çıktığı Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılarak 4 puanı hanesine yazdıran Göztepe, 2 haftada da çıktığı müsabakaların ilk 11'inde 8 Türk oyuncu bulundurarak bu alanda zirvede yer aldı. Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör İlhan Palut, kaleyi Adanaspor'dan bu sezon transfer edilen İrfan Can'a emanet ederken, savunma kurgusunu Murat Paluli-Atınç Nukan-Alpaslan Öztürk-Berkan Emir ile yaptı. Orta alanda Yalçın Kayan ve Soner Aydoğdu'yu oyuna süren Palut, Halil Akbunar'a da ilk 11'de formayı verdi ve böylelikle 8 Türk oyuncu ile rakiplerinin karşısına çıktı. Genç teknik adam hem Yukatel Denizlispor hem de Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında aynı isimlerle sahada yer aldı. Göz Göz'ü ilk hafta Çaykur Rizespor karşısında 7, Hatayspor maçında da 6 Türk oyuncu ile oynayan Fenerbahçe takip etti.

Goller de yerlilerden

Oynadığı oyun ve aldığı puanlarla taraftarının beğenisini toplayan Göztepe'de gollerin büyük bölümü yerli oyunculardan geldi. Gürsel Aksel Stadı'nda Denizlispor'a 5 gol atan sarı kırmızılılar, ilk 3 golü Alpaslan, Atınç ve Halil Akbunar ile buldu. Kaptan Halil, Malatya deplasmanını da boş geçmedi ve takımının tek golünü attı. Böylelikle ilk 2 maçta 6 kez fileleri havalandıran İzmir ekibinde 4 golün altında Türk oyuncuların imzası yer aldı. Öte yandan sarı kırmızılılar, 6 golle Süper Lig'de en çok gol atan takım konumunda bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.