Hava Durumu

Göztepe-Fenerbahçe maçında Atakan'a büyük tepki

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçta İrfan Can ve Atakan arasında geçen gerilime sosyal medyada büyük tepki vardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göztepe-Fenerbahçe maçında Atakan'a büyük tepki

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta tamamlandı.

Haftanın son karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda ligde zor günler geçiren Göztepe'ye konuk oldu. İlk yarıda 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, 2. yarının hemen başında İrfan Can'ın müthiş asisti ve Serdar Dursun'un kafa golüyle 1-1 beraberliği sağladı. Maçta başka gol olmadı ve maç beraberlikle sonuçlandı.

Maçta Vitor Pereira'nın İrfan Can'ı kenara alması çok konuşulsa da başka bir olay daha taraftarların tepkisini çekti. Karşılaşmanın ilk yarısında İrfan Can Kahveci ve Atakan Çankaya arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

İkili arasında geçen sert mücadelelere hakem Mete Kalkavan, İrfan Can ve Atakan'ı uyararak dur demek istedi. Maç sırasında Fenerbahçe taraftarından Atakan Çankaya'ya büyük tepki vardı. İşte sosyal medyadaki o mesajlar;

Göztepe'nin genç stoperi Atakan Çankaya, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Atakan Çankaya'nın sözleri: "Bu maça özel bir şey yoktu. Ben her maça özel hazırlanırım. Bu maçta da özel hazırlandım. Karşımızda çok büyük bir takım vardı. Ona göre futbol oynamamız lazım. İşin ciddiyetinin farkındayız. İyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Benim için İrfan olsun, Mesut Ağabey olsun hiçbir şey fark etmiyor. Aynı konsantreyle devam ediyorum. 3'lü sistemde oynamak zor. Biz stoperleri yoruyoruz. Elimizden geldiğince mücadele ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.