Hava Durumu

Göztepe maçındaki gol sonrası Jose Sosa olay oldu!

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Fenerbahçe-Göztepe maçına Jose Sosa damga vurdu. Sarı-lacivertlilerin yediği golde pozisyon içerisinde yer alan Sosa'nın kaçırdığı gol ve Erol Bulut'un tercihi de en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2021 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göztepe maçındaki gol sonrası Jose Sosa olay oldu!

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Fenerbahçe-Göztepe maçında ilk gol 9. dakikada Halil Akbunar'dan geldi. Halil, bu sezon Göztepe'nin Süper Lig'deki en erken golünü Fenerbahçe karşısında kaydetti.

GOL SONRASI SOSA'YA TEPKİ

Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşu sonrası Jose Sosa'nın kaptırdığı topta kendi yarı alanından hızla hareketlenen Halil Akbunar, ceza sahasını terk eden Altay'ı da çalımlayıp içeri girdi ve topu boş ağlara yolladı.

İLK YARININ SON ANLARINDA KAÇAN POZİSYON

Mücadelenin 41. dakikasında ise Mesut'un pası sonrası Valencia sağdan ortasını yaptı, ceza sahası içinde bomboş durumdaki Sosa'nın yerden vuruşunda top kaleci İrfan Can'da kaldı. Arjantinli yıldızın yenilen golde topu kaptırması ve 41. dakikadaki pozisyondan yararlanamaması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, sakatlıktan dönen Pelkas'ın oyuna dahil olması için Erol Bulut'a da çağrılarda bulundu.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.