Hava Durumu

Gözyaşlarını tutamadı

Fethiye Kültür Merkezi'nde önceki akşam konser veren Türk Sanat Müziği'nin usta sesi Emel Sayın, gördüğü sevgi seli karşısında sahnede duygusal anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2013 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2013 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözyaşlarını tutamadı

Nilüfer Belediyesi'nin "Ustalar Nilüfer'de Buluşuyor" projesi kapsamında, geçtiğimiz akşam Fethiye Kültür Merkezi'nde sevenleriyle bir araya gelen Emel Sayın, Selçuk Tekay yönetimindeki özel sazları eşliğinde sahneye çıkarak şahane bir konser verdi. 'Kimseye Etmem Şikayet' isimli şarkı ile programına başlayan usta sanatçı, "Alkışlarınızla beni heyecanlandırdınız. Hepinize çok çok teşekkür ederim" dedi.

BOZBEY'DEN ŞARKI İSTEDİ

Gecenin bir diğer sürprizi ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in Emel Sayın'a çiçek vermek için sahneye çıktığı anda gerçekleşti. Ünlü sanatçı, kendisini performansından dolayı kutlayan Bozbey'i bırakmayarak şarkı söylemesini rica etti. Sayın'ı  kıramayan Başkan Bozbey, 'Ormancı' türküsünü seslendirerek dinleyicileiri ve Emel Sayın'ı mest etti. Bozbey'in şarkı söylerken sanatçının da kendisini hayranlıkla dinlemesi ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.