Hava Durumu

Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Ağustos'un son haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 28 Ağustos 2020 cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2020 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2020 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Geçtiğimiz haftayı doğalgaz açıklamasından sonra düşüşle kapatan altın da hareketlilik devam ediyor. Uzmanlardan altın tahminleri araştırmasını yapan vatandaşlar heyecanla altın fiyatlarının düşmesini bekliyor. Düğünlerde hediye takmak isteyen vatandaşların merak ettiği çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar ve altın fiyatları düşer mi sorusu oldu? Fiyatlardan dolayı artık çeyrek altın dahi alamayan vatandaşlar gram altına yöneldi. Altın fiyatlarında son durum nasıl merak edenler için detaylar haberimizde. 28 Ağustos 2020 cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselir mi? İşte detaylar...

Bir gram altın ne kadar?

Gram altın fiyatının, altının ons fiyatının tarihi zirveleri görmesinden sonra aniden sert düşüşünün ardından tekrar hareketlenmesi ile gram altın fiyatları da hareketlendi. Geçtiğimiz hafta doğalgaz açıklamasının ardından düşmeye başlayan altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Peki Kapalıçarşı 28 Ağustos 2020 altın piyasası nasıl? Gram altının fiyatı güne düşey yönde başlamasının ardından fiyatı 457,57 lira civarında işlem görmeye başlandı. Gram altının dünkü kapanış fiyatı 455,88 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde 0,53 artışla başladı.

Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın, güne satış fiyatı 457,57 liradan başladı. Gram altının alış fiyatı ise Kapalıçarşı'da 457,45 lira olarak belirlendi.

Bir çeyrek altın ne kadar? (28 Ağustos 2020 güncel altın fiyatları)

Geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlayan altın bu haftaya da düşüşle başladı. Altının ons fiyatı, 2 bin dolar seviyesinin altında hareketlenerek güne 1.936,99 seviyesinde kaldı. Çeyrek altının dünkü kapanış fiyatı 750,30 lira olmuştu. Çeyrek altın yeni güne yüzde 0,37 artışla başladı.

Ons fiyatının 2 bin doların altında kalmasıyla bu sabah çeyrek altın satış fiyatı ise 753,10 lirayı gördü. Çeyrek altının alış fiyatı ise 744,20 lira olarak güne başladı. Aşağıda yer alan linkten Kapalıçarşı anlık ve canlı altın fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Analistler, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında ikinci dalga endişelerinin altının ons fiyatını son 8 yılın en yüksek seviyelerinde tutmaya devam ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.