Hava Durumu

Gülben Ergen ekranlara dönüyor!

Menajerimi Ara'nın gelecek hafta yayınlanacak olan 23. bölümünün yıldız konuğu Gülben Ergen oluyor. Gülben Ergen, yeni şarkısı 'Seni Kırmışlar'ın tanıtım sürecinde yaşadığı yoğunluk için Ego Ajans'ın kapısını çalacak. Menajerimi Ara'nın Gülben Ergen'li 23. bölümünden ön izleme sahnesi de yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülben Ergen ekranlara dönüyor!

Gülben Ergen 'Dadı', 'Hürrem Sultan' gibi dizilerin ardından 'Menajerimi Ara' ile yeniden ekrana dönecek. Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı Menajerimi Ara'nın 23. bölümünde Gülben Ergen de rol alacak. Gülben Ergen, çok yoğun bir dönemden geçerken bu süreci atlatmak için Ego Ajans menajerlerinden destek istiyor. Gülben Ergen ve menajerlerin gelecek haftaki mücadeleleri seyirciye eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

GÜLBEN ERGEN'DEN MENAJERİMİ ARA PAYLAŞIMI!

Gülben Ergen Menajerimi Ara setinde çekilen bir fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Ergen paylaşımına "Set, senaryo, ben değil biz olmak, ekip ruhu, şahane bir sıcaklık, prova, kamera, üç iki bir oyuuuuuunnnn. Teşekkürler" notunu yazdı. Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı 'Menajerimi Ara 23. yeni bölümüyle 31 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Star TV'de.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.